Håndlavet i Portugal på egen fabrikAt lave et par ANGULUS sko er en lang, præcis og givende proces. Fra det første skridt i en skos kreation til det sidste, er der 48-60 trin før den er færdig. Mange skønne mennesker har haft skoen i hænderne og lagt megen ekspertise og passion i produktet.

Siden marts 2020 produceres alle ANGULUS sko på vores egen fabrik i det nordlige Portugal. Dog ikke gummistøvler og hjemmesko der produceres i Kina.

På fabrikken i Portugal sørger stolte skomagere for, at hver sko lever op til ANGULUS' særkende: kvalitet og enkelthed. Formålet med igen at producere i egen fabrik er at fremtidssikre den høje produktkvalitet ANGULUS er kendt for, samt at kunne arbejde effektivt med konstant optimering af produktets rejse fra designproces og råmaterialer til den færdige sko lander på hylderne – til gavn for miljøet og alle vores kunder.

På fabrikken sørger ca. 85 medarbejdere og nyt produktions- og IT-udstyr for, en effektiv og ansvarlig produktion med et højt niveau af transparens og information fra fabrik til kunder.

ANGULUS gennem tiderne

ANGULUS har produceret sko siden 1904 – indtil slutningen af 1960´erne i vores egen fabrik på Nørrebrogade 56 i København. Herefter fulgte en lang periode med produktion hos en partner i Portugal, således at design og udvikling skete in-house hos Angulus i Herlev, og produktionen på én ekstern fabrik. I starten flyttede vi simpelthen maskiner og læster fra København ned til den Portugisiske partner og oplærte medarbejderne i Angulus skoenes særkende. I 2020 sluttes ringen og det er med stor glæde og stolthed at vi nu igen er herre i en helt ny og 100% ejet fabrik i det nordlige Portugal.