Gå til indhold
Fri fragt over 700 kr.
Hurtig levering 1-2 dage
Nem returnering
Fri fragt over 700 kr.
Hurtig levering 1-2 dage
Nem returnering
Fri fragt over 700 kr.
Hurtig levering 1-2 dage
Nem returnering

EXPLORE

NYHEDER

THE FLOWER POWER

Et lille kunstværk til glade sommerfødder...

Vores nye flower power-sandal med flerfarvet blomsterapplikationer er en af denne sæsons mest elskede nyheder.

Med vores behagelige signatur rågummisål i fornybart naturgummi og støttende funktioner, er de den perfekte følgesvend til nye sommereventyr.

Fås i 2 versioner til begynder og børn.

UDFORSK HER

NYHEDER

DEN NYE GENERATION

Efter et vellykket generationsskifte ledes ANGULUS i dag af Clara Dawe (bestyrelsesforkvinde) og Sebastian Dawe (CEO). De er tredje generation af Dawe-familien med ansvaret for ledelsen af virksomheden. De ønsker at bevare ANGULUS unikke håndværksarv og sætte øget fokus på social, klima og miljømæssig ansvarlighed i virksomheden. 

LÆS MERE

NYHEDER

THE WEATHER EMBROIDERY

Som en hyldest til det omskiftelige danske sommervejr, hvor det er sol det ene øjeblik og regn det næste, er vi glade for at kunne præsentere de sødeste SS24-nyheder med sol- og skybroderi.

Alle er lavet med støttende funktioner, fordi vi er dybt engagerede i at holde de små fødder støttede, komfortable og glade, når de vokser og udforsker verden.

UDFORSK HER

NYHEDER

HÅNDFLETTEDE SKØNHEDER

Byd velkommen til vores nye serie af håndlavede klassikere. Den øverste del af skoen er lavet af naturligt vegetabilsk garvet læder og er eksklusivt vævet i hånden i Indien, hvilket gør hvert eneste par unikt. Farve og mønster kan variere. Behandl dem med omhu, og de vil være din go-to for luksus i de kommende år.

UDFORSK NU

NYHEDER

THE ❤ COLLECTION

Pak de små fødder ind i lidt ekstra kærlighed. ANGULUS' rige historie og traditioner fejres med det ikoniske hjertemotiv, som endnu en gang er i centrum i den nye SS24 kollektion.

Udforsk de kærlighedsfyldte nyheder til små fødder, der spænder fra søde broderier, all-over print, glitrende hjerter og miniatureudskæringer.

UDFORSK NU

NYHED

FORÅR / SOMMER 2024

I krydsfeltet mellem fortid og nutid er vores nye SS24 kollektion baseret på ideen om at skabe en klassisk, men aktuel skogarderobe med fokus på komfort, samtidig med at vi hylder skomagertraditionen og håndværket.

Gå på opdagelse i sæsonens boheme-inspirerede retro-vibe, der byder på varme luksuriøse neutraler, intense solrige nuancer og opløftende toner af blå, samt de smukkeste håndværksdetaljer.

UDFORSK NU

NY KOLLEKTION

TIL SJOVE EVENTYR

En ny sæson betyder nyt fodtøj.

Oplev det første drop af den nye forår/sommer 24-kollektion, der præsenterer en eklektisk forening af smukke farvehistorier og stemninger med referencer til vores danske kulturarv, samtidig med at vi fejrer de fantastiske skomagere på vores fabrik i Portugal og deres håndværk, der er gået i arv fra generation til generation.

Fra sporty sneakers til musthave Chelsea's og kærlighedsfyldte Mary-Janes byder det første drop på en sæsonvenlig samling af alt dét, dine kære har brug for, når vejret bliver lysere og varmere.

UDFORSK NU

SHOP THE TREND

SKØNNE LOAFERS

Når du er i tvivl, så vælg loafers...

Opgrader din arbejdsbeklædning med et par skønne loafers, der spænder fra chunky versioner med masser af attitude til håndflettede skønheder og nye karakterklassikere.

UDFORSK NU

pleje-guide

5 ENKLE TRIN TIL AT FORLÆNGE DINE SKOS LEVETID

Velplejede sko holder længere og kræver mindre tid, end du måske tror.

Trin 1: Vælg den rigtige spray:
- Vælg en spray, der er egnet til dit skomateriale. Vi anbefaler 24SEVEN Protector Spray til de fleste lædermaterialer.

Trin 2: Forbered og rengør dine sko:
- Sørg for, at dine sko er rene og tørre.
- Brug i et godt ventileret område, helst udendørs.

Trin 3: Påfør spray:
- Hold sprøjten 15-20 cm væk.
- Påfør et jævnt lag.
- For ruskind, sprøjt i én retning.

Trin 4: Lad dem tørre:
- Lad skoene tørre i 2-4 timer et godt ventileret sted.

Trin 5: Gentag efter behov:
- Vi anbefaler at påføre spray hver 14. dag for vedvarende beskyttelse.

Yderligere tips:
- Brug handsker og øjenværn.

LÆS MERE

NEW COLLAB

BONTON x ANGULUS

Vi er meget stolte over at dele, at vi er gået sammen med det parisiske mærke BONTON om den sødeste collab-kollektion til efterår og vinter 2023.

Kollektionen præsenterer 5 ikoniske ANGULUS-klassikere i marineblå, champagne og cognac, prydet med de karakteristiske BONTON-stjerner.

LÆS MERE HER

Dansk design - portugisisk håndværk

Handcrafted with love

Der er lagt en enorm dedikation, ekspertise og kærlighed til faget i hver enkelt par ANGULUS sko. Fra de første streger på tegnebrættet til det øjeblik, hvor de omhyggeligt pakkes i deres æsker, gennemgår skoene en lang rejse på 48-60 trin for at opnå den højeste kvalitet.

ANGULUS bliver produceret med kærlighed og omhu på vores egen fabrik i det nordlige Portugal, hvor vores stolte skomagere hylder traditionen og gør en dyd ud af at skabe komfortable højkvalitets sko, der ikke kun er visuelt smukke, men også er en ren fornøjelse at gå og leve i.

LÆS MERE HER

Kurv

0 produkter

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe

Vælg muligheder