Gå til indhold

EXPLORE

Dansk design - portugisisk håndværk

Handcrafted with love

Der er lagt en enorm dedikation, ekspertise og kærlighed til faget i hver enkelt par ANGULUS sko. Fra de første streger på tegnebrættet til det øjeblik, hvor de omhyggeligt pakkes i deres æsker, gennemgår skoene en lang rejse på 48-60 trin for at opnå den højeste kvalitet.

ANGULUS bliver produceret med kærlighed og omhu på vores egen fabrik i det nordlige Portugal, hvor vores stolte skomagere hylder traditionen og gør en dyd ud af at skabe komfortable højkvalitets sko, der ikke kun er visuelt smukke, men også er en ren fornøjelse at gå og leve i.

LÆS MERE HER

shop the trend

Langskaftede støvler

Træd stilet ind i den nye sæson med sæsonens musthave til skogarderoben. Find dit favoritpar blandt efterårets bud på den langskaftede støvle, der tæller 70’er chikke designs, chunky klassikere og punkede vibes.

UDFORSK HER
   

the heart collection

All is love ❤

Sæsonens ’Heart Collection’ er en hyldest til vores arv og det ikoniske hjertemotiv, som har været en del af vores historie i årevis. Gå på opdagelse i sæsonens kærlige nyheder med miniature hjerteprint til
udstansede hjerter, hjertebroderi og funklende glitterhjerter.

Håndlavet med kærlighed og naturlige materialer i Portugal.

UDFORSK HER

Glitter Galore

Gør hver dag til en fest med vores funklende glittersko. Gå på opdagelse i vores udvalg, der spænder fra comfy sneakers til loafers, skulpturelle støvletter og den populære sløjfepump i de smukkeste glitterfarver.

UDFORSK HER

Kurv

0 produkter

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe

Vælg muligheder