ANGULUS TEX-støvler

ANGULUS TEX-støvler

Mange af vores vinterstøvler er fremstillet med en ANGULUS TEX. Det er en membran er en 100% vandtæt, der er lamineret fast mellem for og overlæder. Membranen holder effektivt vand ude, men tillader samtidig at foden kan ånde, dvs. varme og fugtighed kan
komme ud.

ANGULUS TEX-støvler holder fødderne tørre og giver et godt fodklima.

For at sikre at ANGULUS TEX bevarer sine egenskaber, er der vigtigt at pleje overlæderet med imprægnering og skocreme med lavt olie indhold.

ANGULUS TEX-membran sørger for at foden kan ånde, samtidig med at den gør støvlen vandtæt. Er strømperne alligevel fugtige efter nogle timers leg, så er det sandsynligvis fordi det ikke er helt koldt nok endnu til vinterstøvlerne. Vores forede vinterstøvler med TEX-membran egner sig bedst når temperaturerne nærmer sig fem grader celsius eller derunder. En barnefod kan svede op til fire spiseskefulde sved om dagen – så hvis det er for varmt i vejret og foden sveder, kan det gøre strømperne fugtige – denne fugt kommer altså indefra og ikke udefra pga. utætheder.

Mange - men ikke alle - ANGULUS vinterstøvler til børn er fremstillet med ANGULUS TEX. I varebeskrivelse kan du se om en støvle er med ANGULUS TEX.

ANGULUS Uldfoer

Alle ANGULUS tex-vinterstøvler til børn er også foret med lammeuld. Denne uld er en 100% ren OEKO-TEX® lammeuld. Det er dejligt blødt og holder godt på varmen.

Selvom det ved brug bliver presset lidt sammen, så fylder det noget – og du skal derfor regne med et voksetillæg på mindst 1,5 cm, nå du køber støvlerne. Så er der både plads til at vrikke med tæerne og vokse lidt på det halve års tid, hvor støvlerne er i brug.

Se vores udvalg af vinterstøvler:

Begynder, str. 18-25 >>
Børn, str. 22-34 >>
Tween, str. 28-40 >>
Toggle Nav
  • vejledninger

Til toppen