Toggle Nav
Expander
Sandaler
Loading...
Filtrer
Filtrer
close
Aktive filtre
 1. Størrelse 31 Fjerne dette produkt
 2. Størrelse 34 Fjerne dette produkt
 3. Farve Multi Fjerne dette produkt
Shopping muligheder
Farve
Pris

Sandaler - pige

 1. Sandal med T-rem og velcrolukning Sandal med T-rem og velcrolukning
  Sandal med T-rem og velcrolukning Style 4384-3018659 2334 Multi
  799,00 DKK
  Størrelser:
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
 2. Sandal med T-rem og velcrolukning Sandal med T-rem og velcrolukning
  Sandal med T-rem og velcrolukning Style 4384-3019016 2389 R
  Fra 799,00 DKK
  Størrelser:
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
pr. side

Til toppen

Pige sandaler

Her på siden finder du et stort udvalg af klassiske og søde pigesandaler, som trender netop nu. Vores udvalg spænder bredt over klassiske, praktiske, søde og chikke modeller i alverdens farver og udtryk. Der findes en ANGULUS pigesandal til enhver anledning, hvad end det er hverdagsaktiviteter eller festlige begivenheder.

En ANGULUS sandal er god at gå i, fordi den er udviklet til at passe til foden. Derfor kan du være sikker på, at der bliver taget god hånd om dit barns fødder med et par af vores komfortable og klassiske sandaler.

 

Pigesandaler i høj kvalitet

Uanset hvilken model af ANGULUS pigesandaler du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten altid er i top. Der er kælet for hvert eneste par sko, der kommer ud af vores fabrik i Portugal, hvor et hold stolte og dedikerede skomagere håndlaver alt vores fodtøj. Materialerne bliver nøje udvalgt, og kun det bedste læder og rågummi bliver brugt. Vores sandaler er designet til at holde, og du kan altså være sikker på, at du ikke går på kompromis med hverken kvalitet, mode eller komfort, når du investerer i et par af vores sandaler til dine piger.

 

Banebrydende, naturligt materiale og bæredygtige arbejdsprocesser

De fleste af vores pigesandaler er fremstillet af ægte læder, garvet på nogle af de bedste europæiske garverier. Dette giver gode solide og åndbare sandaler, som former sig efter foden og giver pigerne fri bevægelighed til leg og nysgerrighed. De læderrester, der er tilovers fra skoproduktionen, recirkuleres og genanvendes.

Som noget nyt og banebrydende fremstiller vi også veganske sandaler. Materialet PIÑATEX® er fremstillet af plantefibre fra ananasblade. Ananasblade er et biprodukt fra ananashøst, og bladene ville normalt gå til spilde. Ved at benytte ananasfibrene udnytter vi langt mere af de ressourcer, vi får stillet til rådighed, uden at bruge ekstra jord, vand gødning og pesticider til det. Med PIÑATEX® kan vi altså fremstille håndlavede, veganske sandaler og andet fodtøj, produceret af 100 % naturlige materialer.

På langt de fleste af vores sandaler finder du rågummisålen. Denne sål er aldeles god til børnefodtøj, da den er utroligt fleksibel og former sig efter fodens bevægelser og former. Derudover er den stødabsorberende og derved skånsom for børnenes kroppe, og sidst, men ikke mindst, er rågummien tappet fra bæredygtige og CO2 absorberende gummitræer.

Stort udvalg og nem købsproces

Her hos ANGULUS vil vi gerne have, at du skal have mulighed for at finde lige præcis den model og farve, der vil passe bedst til dine piger. Derfor har vi designet et stort udvalg af kvalitetssandaler, der alle er tidløse, klassiske og passer perfekt til piger, der vil se godt ud og samtidig er aktive og legesyge. Vi ved, at det kan være uoverskueligt at shoppe med små børn, hvorfor vi har udviklet en let og overskuelig hjemmeside. Her kan du let og ubekymret bladre gennem vores mange modeller og styles og vælge dem, du mener vil passe bedst til dine piger.

Når du har bestilt varerne, sender vi dem kvit og frit til dig inden for et par dage, så dine piger i ro og mag kan prøve dem derhjemme og mærke efter, om de passer. Er størrelsen forkert, sørger vi for at ombytte dem for dig. Du kan få hjælp til at finde den rette størrelse i vores børneskoguide, så du får købt den rigtige sko første gang.