Toggle Nav
Expander
Nyheder
Loading...
Filtrer
Filtrer
close
Aktive filtre
  1. Størrelse 36 Fjerne dette produkt
  2. Smal/Bred Smal/Normal Fjerne dette produkt

Nyheder - pige

We can't find products matching the selection.

Til toppen

Pige nyheder

Moden er i konstant udvikling, og det gælder børnebeklædning såvel som voksenbeklædning. Vi hos ANGULUS går højt op i hele tiden at videreudvikle og forbedre vores fodtøj, samtidig med at vores designs følger moden. Farver på skoene og modellerne opdateres hele tiden efter sæson og trends.

Efterhånden som din pige vokser og bliver ældre, bliver de mere bevidste om, hvad de vil klædes i. Især piger er hurtige til selv at ville bestemme, og hvis du vil hjælpe dem med at være stilbevidste, er sko fra ANGULUS et rigtig godt valg.

 

Hold dig opdateret på seneste nye mode inden for sko til piger

Hvis du gerne vil være sikker på, at dine piger, eller eventuelt dine børnebørn eller niecer, er klædt på efter nyeste mode, og at de altid fremstår pæne og stilrene, så er du kommet til det helt rette sted for at shoppe fodtøj.

Hos ANGULUS er vores kerneprodukt tidløst fodtøj, som aldrig går af mode. Vores designere sørger for hele tiden at følge tidens trends, så vi kan få de rette farver på hylderne. Det betyder, at du hos os altid kan finde fodtøj til dine børn, der ikke blot er flot og moderigtigt, men som også er praktisk, tidløst, langtidsholdbart og skånsomt.

 

Det er vigtigt at vælge den rette størrelse og pasform til pigerne

Ligeså vel som voksne har vidt forskellige fodformer og –størrelser, har børn også vidt forskellige fødder. Nogle piger er født med en meget smal og slank fod, mens andre har tendenser til at have en noget bredere forfod. Det betyder, at fodtøj også bør være forskellige, så de passer til mange typer fødder – og det går vi hos ANGULUS meget højt op i. Vi ved, hvor vigtigt det er at passe på vores egne og vores børns fødder, og en af de bedste måder at gøre det på, er ved at investere i sko, der sidder ordentligt på foden. Det er ikke altid let at vide, om din datter har en smal, almindelig eller bred fod og er du i tvivl, er der hjælp at hente i vores børneskoguide. vi har gjort det let for dig at bestille sko, som hurtigt og fragtfrit bliver sendt til dig, og vi har sørget for, at du kvit og frit kan sende dem retur til os igen, hvis de skal ombyttes til en anden pasform eller model. Derved kan du i ro og mag prøve skoene med dine piger hjemme i jeres egen bolig, og lettere være sikker på, at skoene sidder, som de skal.

 

Sko, der er designet til at passe på børns fødder

Vores sko er naturlige sko, der er designet til at passe på vores børns fødder. Mange af materialerne, der bliver brugt i fremstillingen af både sko, sandaler, støvler og hjemmesko er 100 % naturlige materialer. Et af kerneelementerne i vores designs er vores rågummisål, som vi er meget stolte af. Sålen i de fleste af vores sko er lavet af helt naturligt rågummi, som bliver tappet direkte fra gummitræer. Dette materiale gør sålen utrolig fleksibel, så den tilpasser sig og følger barnets fod, og samtidig er den stødabsorberende, så den passer på børnenes ben og knæ.