Fri fragt over 700kr. - Hurtig levering 1-2 dage - Gratis retur

Toggle Nav
Expander
Ballerinaer

Dame ballerinaer

 1. Ballerina Ballerina
  Ballerina Style 1609-1021604 1604 Sort
  1.099,00 KR.
  Størrelser:
  • 39
  • 39½
  • 40
 2. Ballerina Ballerina
  Ballerina Style 3748-1021604 1604 Sort
  1.099,00 KR.
  Størrelser:
  • 37
  • 38½
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
pr. side

Til toppen

Ballerinaer

Hos ANGULUS finder du et bredt udvalg af ballerinaer for enhver smag. Den flade og fine sko er et oplagt valg til både festlige anledninger, arbejdspladsen samt hverdagsbegivenheder, og den er et must i enhver kvindes garderobe.

Ballerinasko er, som navnet antyder, inspireret af balletverdenen, og det ses let på den elegance og lethed, skoen har. Der findes dog mange forskellige typer af denne elegante skomodel, så du kan være sikker på at finde noget, der passer til din stil. Uanset om du er til farver og friske designs, eller om du foretrækker en mere neutral model, kan du være sikker på, at alle vores ballerinaer er stilrene og moderigtige. Med et par af vores ballerinaer kan du både pifte festtøjet en ekstra tand op, eller give den fine kjole eller elegante nederdele et mere casual og hverdagsagtigt look.

 

Shop online og prøv derhjemme

Vi har alle forskellige fødder og forskellig smag, så hos ANGULUS® Official Shop får du fri fragt ved køb over 700 kr. samt fri retur. Du kan altså scrolle gennem vores mange produkter og vælge de modeller, der tiltaler dig, få dem leveret hjem til dig inden for 1-2 hverdage og i ro og mag prøve dem hjemme foran spejlet. På den måde kan du prøve ballerinaerne til flere forskellige outfits og nemmere træffe en beslutning om, hvilken type der passer dig. De modeller, du ikke synes passer til din stil, sender du blot retur til os – kvit og frit. Vi gør vores til, at det skal være nemt for dig at shoppe på vores hjemmeside.

 

Et bæredygtigt og naturligt valg

Alle produkterne fra ANGULUS er produceret med et bæredygtigt mindset. Vi skal bruge vores fødder hele livet, lige fra vi tager de første få, vaklende skridt som baby, indtil vi er godt oppe i årene og har meget livserfaring i bagagen.

Derfor mener vi, at vi skal passe utroligt godt på vores fødder, så de kan holde til at blive brugt hele livet, og dette er et af vores hovedfokuspunkter i vores virksomhed. Vi bruger naturlige materialer, som ikke indeholder skyggen af skadelige stoffer. De ægte skind, vi bruger til vores sko, er håndgarvet og bearbejdet med kærlighed, og det sikrer dig en utrolig komfortabel og holdbar sko. De fleste af vores ballerinaer har såler produceret af rågummi, som vi tapper fra bæredygtige gummitræer. Disse træer er Co2-absorberende, og er derfor med til at passe på vores miljø.

 

En feminin sko, der samtidig er behagelig

Et par ballerinasko er et godt valg til dig, der er på udkig efter en feminin og fin sko, som samtidig er behagelig at have på. Hvis du ikke er til høje hæle, eller blot vil have et godt supplement til din samling af festsko, så er ballerinaer lige noget for dig. Den flade, men samtidig fine og festlige sko, er det perfekte alternativ til de højhælede sko. Vores naturlige gummisåler sikrer dig en god sål at gå på, så du ikke får ondt i fødderne, selv efter timevis på dansegulvet eller efter mange kilometers shoppingtur. De brede pasformer, som mange af vores modeller har, medhjælper at vores ballerinaer passer til alle typer fødder og alle typer kvinder.