Toggle Nav
Expander
Vinterstøvler
Loading...
Filtrer
Filtrer
close
Aktive filtre
  1. Størrelse 18 Fjerne dette produkt
  2. Farve Grøn Fjerne dette produkt
Shopping muligheder
Farve
Pris

Begynder vinterstøvler

We can't find products matching the selection.

Til toppen

Kan du forestille dig noget bedre end et par lækre ANGULUS støvler? Så forestil dig dem i babystørrelse, og så bliver det ikke meget sødere. Her på siden finder du vores udvalg af begynderstøvler til familiens mindste. Selvom de små måske ikke slider deres vinterstøvler helt lige så meget, som større børn gør det, så skal kvalitet, funktionalitet, design og komfort stadig være i top. Tag et kig her i udvalget af babystøvler, og find dine småbørns vinterstøvler til sæsonen.

Begynderstøvler fra ANGULUS til familiens mindste

Her hos ANGULUS finder du et stort udvalg af forskellige begyndestøvler til vinteren og til overgangsmånederne, hvor det stadig kan være koldt. Vælg mellem lækre begynder-vinterstøvler med eller uden uldfoer, med et lavt eller højt skaft, med snøre, velcro eller lynlås… Modellerne med snørebånd har dog en lynlås i siden, så bare rolig, der stilles ikke krav til sløjfeteknikken allerede fra babyalderen af. Velcrolukningen er god, hvis barnet selv skal begynde at øve sig på at tage sko på.

Hos ANGULUS har vores mantra altid været at skabe naturlige sko til naturlige fødder – og det holder vi stadig fast ved, også når det gælder babystøvler. Vores sko produceres i Portugal i kvalitetsskind efter højde standarder, og mange af modellerne med vores populære rågummisål. Hvilket par begynderstøvler skal dit barn have til vinter?

Husk altid at måle dine børns fødder, før du bestiller en størrelse hjem – vi anbefaler mellem 1,0-1,3 cm. voksetillæg på de første sko. Se mere i vores børneskoguide.