Book en tid i en ANGULUS flagship store 

Når du besøger ANGULUS butikkerne gør vi alt for at give dig den bedst mulige betjening og vejledning omkring pasform, sko og pleje.

Som noget nyt, er det nu muligt at booke en tid i en af vores butikker i København. Når du booker en tid er du sikret en dedikeret medarbejder, der står til rådighed for netop dig. Ønsker du at prøve en bestemt sko eller størrelse, kan vi have dem klar til dig når du kommer.

Som udgangspunkt sætter vi ½ time af pr. kunde. Hvis I er flere der skal prøve sko, f.eks. børn, så afsætter vi naturligvis ekstra tid. Det er gratis og ganske uforpligtende at booke en tid - men vi håber selvfølgelig at vi kan finde den helt rigtige sko til dig!

Book en tid til køb af børnesko

At købe sko til børn, kan kræve en god portion tålmodighed fra forældrene og være en begivenhed der "skal overståes". Sådan ønsker vi ikke det skal være. Derfor kan du i ro og mag kigge sortimentet igennem på www.angulus.dk og skrive til os hvilke sko og størrelser, du ønsker dine børn skal prøve. Så har vi skoene klar når I kommer i butikken og børnene kan prøve med det samme. Vi måler børnenes fødder for at sikre den rigtige pasform og størrelse, så skoen sidder optimalt mens der samtidig er plads til at fødderne kan vokse. 

Sådan booker du en tid

Du skal booke minimum 24 timer før besøg. Send os en mail på : shopcph@angulus.dk eller ring til butikken på tlf. 33 15 19 04.

Skriv meget gerne:

  • - Hvornår du vil komme - dato og tidsrum 
  • Hvorvidt der skal prøves dame-, herre- eller børnesko og forventet størrelse
  • - Evt. stylenumre elller links på de sko du ønsker at prøve
  • - Telefonnummer i tilfælde af, at vi må aflyse ifbm. sygdom eller andet
  • Vi vender retur indenfor 1-2 hverdage og bekræfter det ønskede tidspunkt eller foreslår alternative tidspunkter såfremt det ønskede er booket.
Toggle Nav

Til toppen