Black Friday

Til Black Friday fredag den 25. november slår vi dørene op til store besparelser hos ANGULUS. Her er der rig mulighed for, at du kan forkæle både dig selv og dine nærmeste med nye sko og støvler. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg, og se frem til besparelser på op til 50%, der alle er skabt til at omfavne dine fødder på bedste vis.

Tilmeld dig vores VIP-liste til Black Friday

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du besked, når vi tyvstarter alle tilbuddene for vores nyhedsbrev-modtagere allerede torsdag d. 24 november. På den måde kan du være blandt de første, der får mulighed for at tage del i Black Friday 2022 hos ANGULUS.

 

Tilmeld dig ANGULUS nyhedsbrev herunder:

Black Friday 2022 hos ANGULUS

ANGULUS inviterer dig til en dag i tilbuddenes tegn, hvor der vil være masser af gode tilbud og deals samt mange penge at spare. Festen løber af stablen fredag den 25. november, både online og i ANGULUS Flagship stores i København. Du kan dog allerede tage del i festen torsdag den 24. november, når vi tyvstarter alle vores gode tilbud. Dette gør du, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du bliver automatisk en del af VIP-listen.

Besparelser på sko og støvler til Black Friday

Tag del i Black Friday hos ANGULUS, hvor vi kører med masser af gode tilbud på alt det bedste inden for sko og støvler af høj kvalitet til både damer, herrer og børn. Her vil du kunne gøre et kup, og finde nye sko og støvler til den kommende sæson til både dig selv og dine nærmeste. På den måde kan I alle blive forkælet med Black Friday deals på nyt fodtøj.

Benyt Black Friday til julegaveshopping

Til Black Friday venter december og juleaften lige om hjørnet. Der er kun knap en måned til juleaften, og inden længe skal du i gang med at købe julegaver til alle dine nærmeste. Her er netop Black Friday hos ANGULUS en ideel dag til at tage hul på shoppingen af julegaver. 

På dagen kan du købe sko og støvler med besparelser i gave til dine nærmeste, og du vil kunne komme på forkant med nogle af alle julegaverne. På den måde kan du både nyde mere af optakten til julen i løbet af december, og der kan blive til mere til dem du har kær.


Populære kategorier

Toggle Nav

Til toppen